Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

TOPATOM International Co.,LTD

Van goede kwaliteit RGB led neon flex voor verkoop
Van goede kwaliteit RGB led neon flex voor verkoop
Fab!! Groot koop. Kijkt schitterend en werkt foutloos. Ook gemakkelijke steun.

—— Lelie op 26 September, 2017

Ik gaf opdracht tot 3 van deze lichten (in roze, blauw, en geel), en ik houd van hen. Zij zijn lichtgewicht, gemakkelijk te installeren en, groot te kijken.

—— Lucy Swope op 12 Augustus, 2017

Dit is leuk! Mijn zoon houdt van het. Het komt met de punten van de verre en een muurgehechtheid. Het is zeer licht aangezien het plastic is.

—— Samantha op 24 September, 2017

Ik ben online Chatten Nu

TOPATOM International Co.,LTD

1
TOPATOM International Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oceanië
Merken : Vasten
Opgericht Jaar : 2,000,000
Export pct : 70% - 80%

Onze Voordeeldienst:

1. Wij hebben een professinal en expenrienced Onderzoek en Ontwikkelingsteam, dat kunnen ervoor zorgen dat wij de meest innovatieve en unieke producten aan onze klanten kunnen regelmatig aanbieden.

2. bezit een professioneel R&D-team, als om het even welke klanten om het even welke nieuwe ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten hebben, ons uw idee vertellen, kunnen wij volkomen ontwerpen en vervaardigen wat u in mening hebt.

3. Als fabrikant, als om het even welke klanten om het even welke speciale ontwerpproducten nodig hebben, verzend ons de steekproeven pls, kunnen wij nieuwe vormen maken om de betere die te ontwikkelen op de steekproeven worden gebaseerd.

4. Het bezitten ervoer verkoopteam, luisteren wij altijd geduldig aan de behoefte van de klanten en berekenen wat de klantenbehoefte, en de meest professionele suggesties en de geschikte keus aan elke klant aanbiedt.

5. Als fabriek en leverancier, kunnen wij niet alleen om hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten van concurrerende groothandelsprijs aan onze klanten, maar ook het vermogen te hebben om massieve producttion te doen.

Contactgegevens
TOPATOM International Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Sun

Tel.: 86-755-27363668

Fax: 86-755-29580551

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)