Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd

  • China Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: Vasten
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 2,000,000-3,000,000
Opgericht Jaar: 2,000,000
Export pct: 70% - 80%

Inleiding

De verlichtingsco. van Shenzhenvasten, Ltd

 

Het het tekenbedrijf werd van het Vastenneon opgericht in 2011 dat een bedrijf gewijd is aan het creëren van high-end neonkunst in de wereld. Met meer dan 5000 vierkante meters stofvrije workshop, moderniseerden de automatische productielijnen, materiaal en 100 werknemers, 20 ingenieurs, het werkteam van 30QC etc.qualitified.

 

Vasten heeft 100.000 tekens van de neonkunst aan de wereld verkocht die wijd in merkembleem, opslagtekens, huwelijksscènes, huisdecoratie, winkelcomplex, hoteldecoratie, gebeurtenissen etc. worden gebruikt.

 

Elke neonkunst wordt ontworpen door waar hart, uiterst nauwgezet vakmanschap, verbeter constant, en houd altijd exploiterend, maken elke neonkunst perfect. Sinds gevestigd, heeft Vasten altijd de opdracht van " de lichten van de Neonkunst omhoog onze toekomst“ aangehangen. Onze ontwerpers hebben neonkunst voor drie Europese koninklijke huwelijken ontworpen. Ons neonkunstwerk is gekenmerkt in verscheidene belangrijke media met inbegrip van het Britse BBC.

 

--Wij zijn gekwalificeerd voor ISO9001, FCC, Ce, ROHS, zijn onze producten verkocht aan meer dan 200 landen. -Wij zijn één van de meest professionele fabrikanten voor LEIDEN Neonteken in China. -Wij hebben onze eigen SMD-LEIDENE verpakkingslijn, concentreren wij ons op kleurenconsistentie, hoge efficiancy.

 

Guangdong, China, Neonteken
 
China Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

Het gelukkige einde

De verlichtingsco. van Shenzhenvasten, Ltd

Het teken van het douaneneon & leidde neon flex strook, RGB, de leverancier van de de Strookoplossing van de Droomkleur (sinds het jaar van 2011)
 
 

 

 

Geschiedenis

Opgericht in 2009, levert Internationaal Co. van TOPATOM, Ltd nu wereldwijd, hoogte - oplossingen van de kwaliteits de lineaire die verlichting op flexibele gedrukte kringsraad worden gebaseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het binnenlandse of buiten geleide licht van het neonlint voor decoratieve of architecturale toepassingen. Wij hebben CCC, van Ce en ROHS-certificaten voor al onze producten.

TOPATOM heeft rijke ervaring in ontwerp, productie, marketing en de dienst. Na ongeveer 8 jaar die projectsamenwerking met klanten aansteken, worden onze producten bewezen om superieure prestaties op waterbewijs (met een toegangsbescherming van tot IP68), UV bestand, DIY-knipsel & het verbinden toebehoren en eenvormig neonlichteffect te zijn.

 

BEDRIJFgeschiedenis

2009: TOPATOM werd opgericht & werd Ce, ROHS verklaard.

2008: Het gebruiksmodeloctrooi werd geregistreerd.

2009: Het aanwezig zijn HK Internationale verlichtingsmarkt & Lighting+building eerlijk Frankfurt.

2010: Een ander octrooi van de nutsinnovatie werd toegekend.

2011: De hoge helderheids LEIDENE spaander van SMD werd gelanceerd.

 

2013: De ondernemingen breiden zich en de LEIDENE spaanderproducten van SMD bereikend seriation uit.

2014: Het laboratorium van de Senbeopto-elektronica werd gebouwd.

2015: Overzee het bijwonen van markt (LFI de lichte eerlijke Internationale V.S., & de elektriciteit van het Midden-Oosten

Dienst

Onze Voordeeldienst:

1. Wij hebben een professinal en expenrienced Onderzoek en ontwikkelingsteam, dat kunnen ervoor zorgen dat wij de meest innovatieve en unieke producten aan onze klanten kunnen regelmatig aanbieden.

2. bezit een professioneel R&D-team, als om het even welke klanten om het even welke nieuwe ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten hebben, ons uw idee vertellen, kunnen wij volkomen ontwerpen en vervaardigen wat u in mening hebt.

3. Als fabrikant, als om het even welke klanten om het even welke speciale ontwerpproducten nodig hebben, verzend ons de steekproeven pls, kunnen wij nieuwe vormen maken om de betere die te ontwikkelen op de steekproeven worden gebaseerd.

4. Het bezitten ervoer verkoopteam, luisteren wij altijd geduldig aan de behoefte van de klanten en berekenen wat de klantenbehoefte, en de meest professionele suggesties en de geschikte keus aan elke klant aanbiedt.

5. Als fabriek en leverancier, kunnen wij niet alleen om hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten van concurrerende groothandelsprijs aan onze klanten, maar ook het vermogen te hebben om massieve producttion te doen.

 

Wat zijn onze diensten op de toegevoegde waarde van #KINGS?

  • Gekleurde jasjes op verzoek voor wanneer uw neon niet wordt verlicht

Alle neontekens zijn wit wanneer zij niet worden verlicht, maar u kunt dat met onze gekleurde jasjes veranderen die in geel komen, groen, blauw, rood, roze, en sinaasappel!

  • Aangepaste acrylics om uw neon pop te maken!

Wij snijden rond acryl met een cursieve doopvont om uw teken een schone afwerking te geven, zoals hieronder getoond.

China Shenzhen Vasten lighting Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Team

Verkoopteams

Onze verkoop zal u op elk ogenblik onderhouden. Professinal en de patiënt, om het even welke vragen, om het even welk helpen u nodig hebben, aarzelen niet om ons te contacteren.

Laat een bericht achter