Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

TOPATOM International Co.,LTD

Van goede kwaliteit RGB led neon flex voor verkoop
Van goede kwaliteit RGB led neon flex voor verkoop
Fab!! Groot koop. Kijkt schitterend en werkt foutloos. Ook gemakkelijke steun.

—— Lelie op 26 September, 2017

Ik gaf opdracht tot 3 van deze lichten (in roze, blauw, en geel), en ik houd van hen. Zij zijn lichtgewicht, gemakkelijk te installeren en, groot te kijken.

—— Lucy Swope op 12 Augustus, 2017

Dit is leuk! Mijn zoon houdt van het. Het komt met de punten van de verre en een muurgehechtheid. Het is zeer licht aangezien het plastic is.

—— Samantha op 24 September, 2017

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Shenzhen Vasten Lighting Co, LTD, als een fabriek en fabrikant, gevestigd in Shenzhen City, China, die een gebied van, heeft drie productielijn-LED Neon Flex, LED Strip Light, LED Neon Signs.

  Elke productielijn is uitgerust met geavanceerde en effiënte machines. Het LED Neon Flex-licht en LED-striplicht zijn uitgerust met SMT, Reflow Soldering voor massieve producten

  Het aantal van onze werknemers is meer dan 30, die allen bekwaam en ervaren zijn om te garanderen voor de massaproductie in hoge kwaliteit. Bovendien moet elke woker strikte en standaardtrainingen hebben voordat hij aan het werk gaat en van tijd tot tijd regelmatig training krijgt.

  TOPATOM is geaccrediteerd met ISO9001 en BSCI en hanteert altijd een strikte houding ten aanzien van kwaliteitscontrole en werkomgeving om ervoor te zorgen dat de certificering wordt gehandhaafd.

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
TOPATOM International Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Sun

Tel.: 86-755-27363668

Fax: 86-755-29580551

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)